Survajver: Ava je carica bisera (obavezno pročitati)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survajver: Ava je carica "bisera" (obavezno pročitati)

Iako su emitovane samo četiri epizode nove sezone "Survajvera" hrvatska starleta Ava Karabatić uspela je da "zadivi" s velikim brojem bisera...

Hrvatska starleta Ava Karabatić se, po povratku sa Kostarike u Hrvatsku, pohvalila da joj je učešće u rijalitiju "Survajver" bilo med i mleko, te da joj je najveći problem bilo spavanje na bambusu. Bio je previše tvrd za njen ukus. Tako je rekla...

Međutim, čim je "Survajver" krenuo sa emitovanjem, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njene izjave su postale pomalo nebitne, jer su u prvi plan isplivali njeni "biseri".

- Tako je to. Nekoga boli glava ili ima gingivitis.

- Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj - izjavila je starleta usporedivši se s gmizavcem.

- Baš mi je sve u životu prava zeka peka!

Još o Avi? Pročitajte OVDE

- Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu - zaključila je Ava. 


Inače Ava je poznata po "izvalama" u Hrvatskoj, pa evo još jednog od mnogobrojnih:

- Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.