Stanija priznala: Aleksandra i ja smo se stvarno potukle!

Izvor: Poznati.info, 12.Maj.2012, 04:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija priznala: Aleksandra i ja smo se stvarno potukle!

Stanija Dobrojević koja je zbog tuče sa Aleksandrom izbačena iz rijalitija “VIP Survivor”, u ekskluzivnom intervjuu za “Blic” posle povratka iz Amerike otkrila je šta je prava istina njihovog sukoba.

Najpopularnija srpska starleta, koja je od početka takmičenja jedna od favorita publike, priznala je da joj je učinjena velika nepravda.

Žestoka svađa i međusobno vređanje Stanije i Aleksandre >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kulminiralo je fizičkim obračunom u “Survivoru” pre desetak dana, nakon čega su obe takmičarke diskvalifikovane. Iako je bilo reči da su tuču iscenirale kako bi Aleksandra otisla kući jer je to žarko želela, Stanija je konačno rešila da ispriča istinu.

-Tokom mog boravka u Kostariki uvek sam govorila istinu, i ja više ne mogu sve ovo da držim u sebi. Aleksandrina i moja svađa nije bila iscenirana i nas dve smo se stvarno potukle. Ona je mene prva udarila po čelu, a potom još dva puta. Iako je moje telo refleksno želelo da se odbrani, ja joj nisam uzvratila udarac. Ja sam najveća žrtva “Survivora” jer sam dva puta nepravedno diskvalifikovana. Prvi put kada su me izbacili iz plemena, a drugi put zbog Aleksandre- otkriva za Blic Stanija.

Iako su do tog trenutka bile dobre drugarice i jedna drugoj iskrena podrška, iznenada je došlo do velike svađe:

-Aleksandra je meni prva okrenula leđa, iako sam sve vreme na ostrvu bila njen zaštitnik i čuvala je kao mlađu sestru. Ipak, najveća istina i dalje je zakopana na Kostariki, a ako je veliki čovek ona ce reći šta je glavni razlog naše svađe. To je privatna stvar koju ne želim da otkrijem - kaže Stanija koja je danima plakala što je izbačena.

Sa Aleksandrom je ostala u dobrim odnosima i posle rijalitija.

Otkako sam izašla iz “Survivora”, sve ono što je tamo bilo bitno postalo je nevažno i osećaj besa je nestao. Tokom boravka na ostrvu sam često burno reagovala i stidim se nekih svojih postupaka. Žao mi je što je došlo do tuče i što sam izgovorila neke ružne reči. Verovatno je trebalo da ćutim, ali to onda ne bih bila ja -kaže Stanija koja ima preko 70 000 fanova na fejsbuku i preko 7 000 pratilaca na tviteru:

Nagrada od 50 000 evra je ništa u poređenju sa tim da sam favorit “Survajvera”. To je najveće priznanje koje su mogli da mi daju fanovi, zbog kojih mi je krivo što sam ispala -kaže Stanija.

Za više informacija gledajte “Povratak u civilizaciju” nedelja u 21h Prva TV… gosti: Ognjen Kajganić, Aleksandra Nakova i Stanija Dobrojević.

Izvor: Blic

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija: "Aleksandra i ja smo se stvarno potukle"

Izvor: Blic, 12.Maj.2012

Stanija Dobrojević, koja je zbog tuče sa Aleksandrom izbačena iz rialitija „Survivor VIP“, u ekskluzivnom intervjuu za „Blic“ posle povratka iz Amerike otkrila je šta je prava istina njihovog sukoba. Popularna starleta, koja je od početka takmičenja jedan od favorita publike, priznala je...

Nastavak na Blic...

Stanija: 'Aleksandra i ja smo se stvarno potukle'

Izvor: medio.rs, 12.Maj.2012

Stanija Dobrojević, koja je zbog tuče sa Aleksandrom izbačena iz rialitija „Survivor VIP, u ekskluzivnom intervjuu za „Blic posle povratka iz Amerike otkrila je šta je prava istina njihovog sukoba. Popularna starleta, koja je od početka takmičenja jedan od favorita publike, priznala je da joj...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.