PINK OTIMA ANDRIJU MILOŠEVIĆA OD TV PRVA

Izvor: Kurir, 06.Jun.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINK OTIMA ANDRIJU MILOŠEVIĆA OD TV PRVA

Kom li će se privoleti carstvu? Glumac i voditelj „Survajvera“ Andrija Milošević prešao je s Prve televizije na Pink! On sada vodi kviz „Isplati se“, koji se emituje svakog radnog dana od 10 časova.

Kom li će se privoleti carstvu?

Glumac i voditelj „Survajvera“ Andrija Milošević prešao je s Prve televizije na Pink! On sada vodi kviz „Isplati se“, koji se emituje svakog radnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dana od 10 časova.

- Andrija veruje da će nastaviti da vodi i „Survajver“ na Prvoj, ali nikome nije jasno kako misli da uklopi ta dva posla kad se oba šoua snimaju tokom leta - kaže naš izvor.

Milošević, čini se, želi da sedi na dve stolice.

- Potpisao sam ugovor na tri meseca i ne vidim zašto bi to uticalo na moj angažman na Prvoj. Ukoliko šou „Isplati se“ zaživi u narodu, možda nastavimo saradnju - rekao je glumac za Kurir.

Iz PR tima Prve TV rekli su nam da neće menjati voditelja najegzotičnijeg rijalitija.

- Andrija Milošević je bio angažovan u „Survajveru“ i sarađivaćemo s njim i ubuduće - poručili su.

Kako će to izvesti? Njihov pulen ugovorom je vezan za novu emisiju preko celog leta, što dovodi u pitanje njegov put na pusto ostrvo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pink uzvraća udarac: Andrija Milošević napustio TV Prvu

Izvor: CrveniTepih.com, 06.Jun.2011

Glumac i voditelj „Survajvera“ Andrija Milošević prešao je s Prve televizije na Pink! On sada vodi kviz „Isplati se“, koji se emituje svakog radnog dana od 10 časova. - Andrija veruje da će nastaviti da vodi i „Survajver“ na Prvoj, ali nikome nije jasno kako misli da uklopi ta dva posla...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Pink preuzima Andriju Miloševića od Prve

Izvor: Svet, 06.Jun.2011

Glumac i voditelj "Survajvera" Andrija Milošević prešao je s Prve televizije na Pink!

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.