Preživeli 51 dan na pustom ostrvu

Izvor: Blic, 23.Okt.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživeli 51 dan na pustom ostrvu

Prvi domaći avanturistički rialiti šou program „Survivor” počinje sa emitovanjem 27. oktobra na Televiziji „Foks”, a „Blic” danas ekskluzivno otkriva identitet i biografije 22 takmičara, koji su proveli dva meseca u džunglama Paname boreći se za goli opstanak.

Gledaoci će već sutra na Televiziji „Foks” moći da pogledaju opširnije predstavljanje svih učesnika, koji će u emisiji govoriti o svojim životima i razlozima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog kojih su se prijavili za ovu zahtevnu avanturu. Inače, „Survivor” je već godinama jedan od najpopularnijih televizijskih formata, koji visoku gledanost duguje kako egzotičnim lokacijama na kojima se snima tako i avanturama kroz koje takmičari prolaze kako bi osvojili titulu „Survivora” i vrednu novčanu nagradu.

Učesnici su podeljeni u dva plemena i prepušteni sami sebi. Na peščane obale Bisernog ostrva u Panami su se iskrcali sa nešto malo odeće na sebi i od tog trenutka počela je njihova borba za hranu i sklonište. Takmičari su svakog dana dobijali zadatke, koji su im još više otežavali svakodnevicu. Po pravilima „Survivora”, na svaka tri dana se održava „plemenski savet” na kome članovi plemena (takmičari) tajnim glasanjem odlučuju ko među njima ispada iz igre, te se tako broj takmičara s vremenom smanjuje i dva plemena se spajaju u jedno. Na kraju ostaju samo dva takmičara pa plemenski odbor odlučuje kome pripada pobeda i nagrada.

Mladi glumac Andrija Milošević jedan je od voditelja „Survivora”, koji je zajedno sa takmičarima iz prve ruke iskusio opstanak na rajskim Bisernim ostrvima. Andrija je bio svedok mnogih drama koje su takmičari preživljavali, a borili su se kako protiv nepredvidive prirode tako, jedni protiv drugih a i sami sa sobom. Svi takmičari su se nedavno vratilu u zemlju, prepuni utisaka i složni u oceni da je ovo iskustvo neponovljivo. Pored emisija koje će svakodnevno pratiti život srpskih robinzona u nepredvidivoj divljini, „Foks” će emitovati i emisiju „Survivor specijal” kao retrospektivu najzanimljivijih događaja iz samog šoua, sa gostima u studiju i živim nastupom benda „So Sabi”. Voditeljke tog specijala su Natalija Ranisavljević, koju je publika upoznala dok je krstarila Srbijom sa „Survivor karavanom” i Nina Radulović, učesnica „Evropskog lica”. Osim publike u Srbiji, „Survovor” će moći da prate i gledaoci u Republici Srpskoj na banjalučkoj A-TV.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.