Evo kada se emituju poslednje dve epizode Survivora

Izvor: Tracara.com, 23.Maj.2023, 18:56

Evo kada se emituju poslednje dve epizode Survivora

Nakon tri meseca teških izazova, boravka u surovoj divljini i potpune izolacije od savremenog života, takmičari Survivor-a su stigli do finalne nedelje svoje avanture u Dominikanskoj Republici. Polufinale uzbudljivog takmičenja će biti emitovano u subotu, 27. maja u 21:30h, a finale u nedelju, 28. maja u 20:30h na TV Nova. Samo najbolji, najveštiji i najmudriji takmičari iz plavog i crvenog tima su uspeli da stignu do poslednje nedelje, ali titulu pobednika u svakom timu može >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << odneti samo jedan. U finalnoj nedelji, trku za pobedu u Survivor-u gledaoci će moći da prate sedam dana u nedelji, od ponedeljka do nedelje, uz nikad napetije duele i svakodnevna eliminisanja, uzbuđenje će rasti do poslednje epizode kada će se u takmičenju unutar oba tima suočiti dva najuspešnija kandidata. Za plasman u poslednju nedelju Survivor-a izborili su se Draga Jovanović, Marko Vasiljević, Nataša Kondić, Anja Andrejić i Luka Radivojević iz crvenog, odnosno Nora Dominko, Antonia Ivić, Sanja Miočić, David Bublić, Leo Cvetković i Denis Sviličić iz plavog tima. Podsetimo, poslednji takmičar koji je napustio Survivor je Marko Vasiljević, što možete pogledati u videu ispod. Svi takmičari Survivor-a su pokazali nepokolebljiv sportski i avanturistički duh, takmičarski duh, snalažljivost i izdržljivost, a među pojedinim takmičarima su se rodila nova prijateljstva, potencijalne ljubavi, ali i neka neprijateljstva. The post Evo kada se emituju poslednje dve epizode Survivora appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Glasajte: Ko će odneti pobedu u Survivoru?

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2023, 10:51

Finalna nedelja takmičenja Survivor Serbia 2023 je konačno stigla! Tri meseca izazova, preživljavanja i neizvesnosti doveli su nas do trenutka kada će se najbolji takmičari suočiti za prestižnu titulu pobednika. Ovo su dani kada će se adrenalinski naboj dostići vrhunac, kada će se naši...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.