Milica Majstorović odlepila za Nikolom Šoćem!

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Majstorović odlepila za Nikolom Šoćem!

Majstorovićka se udvarala Šoću u jednom beogradskom klubu, a kad je on pokušao da se distancira, gađala ga kockicama leda

Ledena romantika!

Pop pevačica Milica Majstorović obrela se proteklog vikenda u klubu „Stefan Braun“, gde se istovremeno s društvom provodio i Nikola Šoć, maneken i učesnik poslednjeg serijala „Survajvera“. Kako je veče odmicalo, Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je bila sve bliže Nikoli, da bi se u jednom momentu bukvalno pripila uz njega, otkriva za Kurir izvor koji se našao na licu mesta.

- Videlo se iz aviona da se Nikola mnogo svideo Milici, a ona se nije preterano ni trudila da to sakrije. Đuskala je oko njega, dodirivala ga… On se primio, ali kad je shvatio u kom se pravcu situacija odvija, pokušao je da napravi distancu. Ipak, to nije sprečilo Milicu da nastavi u svojoj nameri da ga osvoji, pa je videvši da se previše udaljio zaigrala „ledenu igricu“. Gađala ga je kockicama leda, a „čari“ njenih ludorija na svojim leđima, ali i na glavama, osetili su i gosti kluba koji su se zatekli u blizini Šoća. Nešto kasnije Nikola i Milica su napustili klub, ali je svako otišao na svoju stranu – otkriva naš sagovornik.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo sa akterima priče. Milica nije želela da odgovori na pozive i poruke, a Nikola tvrdi da se odlično proveo:

- Veče je bilo sjajno, stvarno sam se odlično proveo i to je sve što imam da kažem. Ostatak ne bih da komentarišem.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILICA MAJSTOROVIĆ ODLEPILA ZA NIKOLOM ŠOĆEM!

Izvor: BezZabrane.com, 06.Nov.2012

Ledena romantika! Pop pevačica Milica Majstorović obrela se proteklog vikenda u klubu „Stefan Braun“, gde se istovremeno s društvom provodio i Nikola Šoć, maneken i učesnik poslednjeg serijala „Survajvera“. Kako je veče odmicalo, Milica je bila sve bliže Nikoli, da bi se u jednom momentu...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.