Marinko: Prihvatiću Nikoliju za snajku!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2010, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko: Prihvatiću Nikoliju za snajku!

Marinko Rokvić, otac Nikole Rovića, koji se u ekstremnom rijalitiju "Survajver" bori za nagradu od 50.000 evra, kaže da se protivio sinovljevom odlasku u divljinu Filipina. Popularni folker otkriva da je Nikola slab na lepe žene i poručuje da se neće buniti ako mu sina osvoji Nikolija, ćerka Vesne Zmijanac, sa kojom se takmiči u rijalitiju.

"Nikola je slab na lepe žene i vrlo je moguće da će ga neka osvojiti na Filipinima. Čujem da ga povezuju sa Nikolijom. Vesnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zmijanac veoma poštujem kao koleginicu, ali neka deca sama odluče sa kim će se zabavljati. Ona koju bih voleo za snajku nema veze sa izborom mog sina. Ali, neću se mešati šta god on bude odlučio. Znam da je sa Unom raskinuo pre tri meseca i da sada nema devojku.

Prihvatiću onu koju on bude izabrao i predstavio je kao moju buduću snajku, sve ostale su nebitne", kaže Marinko za list "Press".

Rokvić senior se plaši za svog sina, koji je navikao da živi u izobilju.

"Bio sam protiv toga da Nikola uđe u rijaliti, jer nisam dovoljno upućen šta sve može tamo da ga snađe. Najviše me plaše teški uslovi, jer mi je sin navikao da živi lagodnim životom, a sada mora da se bori da preživi. Plašim se malarije i opasnih životinja koje mogu da ga ujedu na spavanju. Međutim, fizičke borbe neće predstavljati problem jer konstantno trenira i dobro je pripremljen. Nikola je toliko navaljivao da ide na Filipine da sam na kraju morao da popustim"; priča Rokvić.

Marinko tvrdi da novac nije razlog zbog kojeg se Nikola odlučio da napusti sve i ode u divljinu. "Novac nije glavni motiv zbog čega se Nikola odlučio da se upusti u tu avanturu. Mogao je da radi celo leto i sigurno bi zaradio više nego što će da dobije tamo. Ako osvoji nagradu, neka sam odluči na šta će je potrošiti", kaže pevač.

Rokvić otkriva da je Nikolin odlazak najteže pao mami Slavici. "Svima nam mnogo nedostaje, ali supruga to najviše pokazuje. Prekjuče je bio rođendan njegovom bratu Marku i siguran sam da je ceo dan razmišljao o njemu, jer rođendane oduvek proslavljaju zajedno. Zanimljivo je da, iako Nikola nije tu, njegovi drugovi često zovu da pričamo o tome šta bi radio da je sada u Beogradu", kaže Nikolin tata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.