Ko će sve u Survajver?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2010, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će sve u Survajver?

Iako se poslednjih nedelja u medijima naširoko spekulisalo ko će se sve od jeseni na „Foksu“ boriti za nagradu od 100.000 evra, ispostavilo se da je svega nekoliko licitiranih imena bilo pogođeno, a najveće iznenađenje za gledaoce biće pojavljivanje srpske glumice Gale Videnović (udato Aleksić), koja se pre izvesnog vremena iz Amerike vratila u Srbiju.

Gala Videnović u kultnoj seriji "Metla bez drške"

Iako su producenti ekstremnog rijaliti takmičenja „Survajver>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao zmija noge krili imena poznatih faca koje su okupili da učestvuju u VIP izdanju emisije, "Alo“ je ekskluzivno došao do spiska!

Gala je posle kraćeg razmišljanja prihvatila ponudu producenata, tako da se učešće u „Survajveru“ može smatrati njenim velikim povratkom na male ekrane.

Put Filipina ovih dana krenuće Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija Jovanović, kao i već viđeni takmičari Goca Tržan, Nikola Rokvić i Edin Škorić.

Boje Makedonaca braniće tamošnja najveća hip-hop zvezda Toni Petkovski, poznatiji kao Toni Zen, a na ostrvu će boraviti i baletan Milan Rus, pevač Nenad Knežević Knez, Aleksandra Perović, glumac Miloš Vlalukin i umetnik Vladimir Vlajković.

Zanimljivo će biti videti kako će se gradska devojka Biljana Cincarević snaći na pustom ostrvu, a protiv nje će se za nagradu boriti Novosađanke Jelena Mrkić i Slađa Ivanišević, manekenka Bojana Barović, kao i pevač Marko Bulat.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.