I Ivan Ivanović vodi šou „Survivor“

Izvor: Blic, 16.Okt.2009, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Ivan Ivanović vodi šou „Survivor“

Druga sezona avanturističkog rialiti serijala „Survivor”, koji je ove godine sniman na Filipinima, startuje u ponedeljak, 19. oktobra, na Televiziji „Foks”.

U novoj sezoni među 22 takmičara koji će se boriti za nagradu od 100.000 evra i titulu jedinog preživelog, pored učesnika iz Srbije i Republike Srpske, po prvi put će se naći i takmičari iz Makedonije i Slovenije. Osim dnevnih pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kojima će publika gledati kako se domaći robinzoni bore za opstanak u negostoljubivom okruženju, svake nedelje će se emitovati „Survivor specijal - Povratak u civilizaciju”. Nove takmičare, priče i pikantne detalje sa ostrva predstaviće voditelj Ivan Ivanović. Emisija će biti protkana i zanimljivim prilozima o takmičarima koje će pripremiti bivša učesnica „Survivora” Vanja Radović, devojka koje se svi sećaju po britkom jeziku.

„Survivor specijal” će se samo prvi put emitovati u petak, 23. oktobra, dok će u narednim nedeljama termin emisije biti četvrtak od 22 sata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.