Hrvatica bira Mis Srbije!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatica bira Mis Srbije!

Pevačica, voditeljka i učesnica rijalitija Survivor Ava Karabatić, dolazi u Srbiju, tačnije Beograd, gde će kao jedna od članica VIP žirija izabrati najlepšu Srpkinju.

Foto: Ava Karabatić, privatna arhiva

 I sama pobednica jednog takmičenja lepote i predstavnica Hrvatske na takmičenju lepote u Maleziji Ava Karabatić, u intervjuu MONDU pred izbor za Mis Srbije 2014. godine otkriva šta je to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će ona zahtevati od učesnica takmičenja, tačnije tražiti u devojkama kako bi im dala svoj glas.

Da bude kao ja! Šalim se. Očekujem da bude pričljiva kao ja, danas je svaka treća devojka lepa, tako da mis mora da ima ‘ono nešto’. Devojka mora da bude harizmatična. Kejt Mos vlada modnom scenom, a nije neka lepotica – harizma je važna, a ne ‘hladna lepota”.

Avu smo pitali da li bira lepotu ili seksepil, stidljivost ili napućene usne i velike grudi, a ona kaže da bez “onog nečega” nema ni seksepila.

“Devojka pre svega mora da bude duhovita, pričljiva, ali fina. Mora da zrači i opet – bude harizmatična jer to je zapravo seksi!”.

Što se tiče naših misica, Ava kaže da su slatke, ali da je slika jedno, a “uživo” drugo.

“Meni ljudi kažu da sam hiljadu puta lepša uživo nego na slici ili televiziji”, rekla je Ava.

Povezane vestiBeograđani lude za Avom!

Na kraju, devojku koja će dalju karijeru graditi kao voditeljka, ali i “spisateljica”, o čemu ćete uskoro čitati na MONDO portalu, otkriva “čije su devojke lepše” – naše ili “njihove”.

“Nema razlike, njihova lepota leži u karakteru - i Srpkinje i Hrvatice su buntovne, jake i strastvene. Beograđanke i Srpkinje su predivne!”, rekla je Ava i dodala da bi lepotu žena pre vagala prema tome koja je operisana (“90 posto hrvatske estrade je išlo pod nož”), a koja je bila jaka i rekla “baš me briga šta ko misli”.

“Meni su stalno pričali da operišem nos, a ja sam govorila ‘ne treba’”.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.