Ava napravila dramu na ostrvu! (Video)

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava napravila dramu na ostrvu! (Video)

Hrvatska starleta po povratku sa plemenskog saveta nije mogla da se smiri i zaustavi histerično plakanje

Poslednji plemenski savet u Survajveru nikog nije ostavio ravnodušnim, a posebno ne Avu Karabatić koja je po povratku u kamp napravila dramatičnu scenu. Naime, hrvatska starleta jecala je o tome kako nikome ništa nije skrivila i zaista ne zna zašto svi žele da je izbace iz takmičenja.

-Nisam ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << učinila nikome. Je li to normalno? Reci, je li to normalno ponašanje? – vrištala je kroz psovke.

Martina je na to odreagovala i izjavila da joj je puna kapa Avinih drama i plakanja.

- Ona na svako spominjanje njenog imena aplaudira. Njoj je najlakše da se rasplače i glumi žrtvu – navela je pevačica zašto je nervira plavokosa starleta.

Kada je to čula, Ava je počela histerično da plače.

- Nikog ne diram, u svom sam fazonu. Neću dopustiti da me niko ponižava. Kad sam čula da će ona meni reći ‘glupačo’… Neću se spuštati na taj nivo – plakala je Ava, dok je Aleks pokušavala da je smiri.

Telegraf.rs/RTL

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.