Ava Karabatić tukla devojke u kafiću

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2012, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić tukla devojke u kafiću

Na njenoj meti ne treba se naći. Samo zbog prekog pogleda, Ava Karabatić nasrnula na devojke koje su sedele u lokalu!

Ava je malo nervozna

 

Učesnica koja je bila najzapaženija u rijaliti programu "Survajver" Ava Karabatić ustala je na levu nogu i loše započela dan. Starleta je napala devojke koje su sedele u kafiću, samo zato što su je pogledale kada je ušla. Jedna od njih nije se najlepše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << provela, kada se uzme u obzir da ju je Ava udarila novinama po glavi.

 

Nakon što se izvikala i istresla, krenula je ka stolu gde je sedeo njen otac, ali i na njega je osula paljbu. Kada se Avin "nervni slom" završio, starleta je mirno napustila lokal, a devojke su ostale još dugo u neverici i strahu da čak nisu smele da traže svoje novine nazad.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Skandal: Ava Karabatić tukla devojke u kafiću

Izvor: CrveniTepih.com, 03.Nov.2012, 08:41

Na njenoj meti ne treba se naći. Samo zbog prekog pogleda, Ava Karabatić nasrnula na devojke koje su sedele u lokalu! Učesnica koja je bila najzapaženija u rijaliti programu “Survajver” Ava Karabatić ustala je na levu nogu i loše započela dan. Starleta je napala devojke koje su sedele u kafiću,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.