Аква парк на Палићу данас прима прве посетиоце: На располагању четири базена, тобогани, wellness садржаји капацитета 300 места (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Sep.2023, 11:28

Аква парк на Палићу данас прима прве посетиоце: На располагању четири базена, тобогани, wellness садржаји капацитета 300 места (ФОТО)

Аква парк на Палићу данас ће примити прве посетиоце, чиме ће овај туристички комплекс званично почети са радом. Фото: subotica.com С обзиром да се летњој купалишној сезони ближи крај, посетиоци ће моћи да користе базене и wellness садржаје у унутрашњим, затвореним деловима чији је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << капацитет 300 места.
Фото: subotica.com Гостима ће бити на располагању четири базена: два хидромасажна, један са термалном водом и један дечији. У функцији ће бити и два тобогана, један за одрасле и један за децу.У оквиру простора са базенима гостима ће бити понуђени садржаји хране и пића примерени купалишном објекту. Фото: subotica.com Посетиоцима су на располагању три сауне са различитим температурама, слана соба и два парна купатила са различитим процентима влажности ваздуха, а коришћење wеллнесс садржаја биће додатно наплаћивано, саопштило је ЈП „Парк Палић“.
Ценовник: Фото: PrtSc/gradsubotica.co.rs Гости, на улазу у Аква парк, након плаћања улазнице, добијају наруквицу која им омогућава закључавање гардеробног ормарића према сопственом одабиру.
Предузеће „Elitte Palić“ је у саопштењу за јавност навело да ће Аква парк радити свакога дана од 10 до 18 часова.
Nestvarna mesta: Panonsko more (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Аква парк на Палићу данас прима прве посетиоце: На располагању четири базена, тобогани, wellness садржаји капацитета 300 места (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.