Želimir Žilnik dobitnik nagrade Underground Spirit

Izvor: Beta, 05.Jul.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želimir Žilnik dobitnik nagrade Underground Spirit

SUBOTICA, 5. jula 2010. (Beta) - Reditelj Želimir Žilnik dobitnik je nagrade "Undergraund Spirit" 17. Festivala evropskog filma na Paliću, saopštili su u ponedeljak organizatori te manifestacije.

Tokom festivala, koji se održava od 17. do 23. jula, u Otvorenom univerzitetu u Subotici, u posebnom omaž programu biće prikazano šest ostvarenja Želimira Žilnika, rekli su organizatori na konferenciji za novinare.

Izvršni direktor Festivala Blažo Perović je rekao da ovogodišnji festival deli sudbinu društva i ekonomske krize, ali da je i pored manjeg budžeta uspešno očuvan njegov obim.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Underground Spirit" za Žilnika

Izvor: B92, 05.Jul.2010

Reditelj Želimir Žilnik dobitnik je nagrade "Undergraund Spirit" 17. Festivala evropskog filma na Paliću, saopštili su organizatori manifestacije...Tokom festivala, koji se održava od 17. do 23. jula, u Otvorenom univerzitetu u Subotici, u posebnom omaž programu biće prikazano šest ostvarenja...

Nastavak na B92...

Na 17. Palićkom festivalu 85 filmova u 10 selekcija

Izvor: S media, 05.Jul.2010

Umetnički direktor Palićkog festivala Blažo Perović izjavio je danas da će na 17. festivalu evropskog filma "Palić", koji će biti održan od 17. do 23. jula, biti prikazano 85 filmova u 10 selekcija. ..Takmičarski program otvoriće film Srdjana Koljevića "Žena sa slomljenim nosem", rekao je...

Nastavak na S media...

Uručenje nagrade Aleksandar Lifka Mikiju Manajloviću

Izvor: Popboks, 06.Jul.2010, 13:23

Predrag Miki Manojlović će sutra na Otvorenom univerzitetu u Subotici primiti nagradu "Aleksandar Lifka" koju je ovom glumcu prošle godine dodelio Festival evropskog filma Palić.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.