Zekavica 13, Kasa 18.  na MI

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Jun.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zekavica 13, Kasa 18. na MI

MERSIN - Jovan Zekavica, biciklistički reprezentativac čačanskog Borca osvojio je 13. emsto u drumskoj trci na Mediteranskim igrama u Mersinu u Turskoj, a Gabor Kasa olimpijac Spartaka iz Subotice bio je 18. Obojica su stigla u vremenu pobednika Nikole Rufonija (Italija) koji je stazu od 149 kilometra prešao za 3:20,11 časova.


Pobednika je odlučio sprint grupe od 22 vozača. Drugo mesto osvojio je Kristof Laport (Francuska), a treći je trku završio Alžirac Abdelbasat Hanaši.
Druga dva srpska vozača su stigla sa malim zaostatkom, na 25. mestu Miloš Borisavljević je imao sedam sekundi, dok je 34. bio Marko Danilović sa 21 sekundom slabijim vremenom. Startovala su 62 vozača, na cilju su sudije izbrojale...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Čubrić: "Nikada nismo bili bliži medalji na MI"

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jun.2013, 17:54

 .  . . MERSIN - Srpski biciklizam nikada nije bio bliži medalji na Mediteranskim igrama nego u drumskoj trci u Mersinu u Turskoj! Selektor Radiša Čubrić, uz čestitke svim srpskim reprezentativcima, dan posle trke sumirao je utiske:. - Na 300 metara pre cilja, Kasa je bio u prvih šest pozicija...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.