Zaustavite internet, imamo pobednika: Postoji čovek koji je na JEDNOM tiketu pogodio 32 PARA!!!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavite internet, imamo pobednika: Postoji čovek koji je na JEDNOM tiketu pogodio 32 PARA!!!

Ovo „ludilo“, dogodilo se u makedonskom Kičevu, a kreator tiketa zaradio je više od 3.000 evra

Pogledajte ovaj tiket na sajtu mozzartbet.com

Pre dva dana pitali smo vas „Može li neko bolje od ovoga?“, a sve povodom tiketa iz Subotice, na kojem je pogođen 21 par!

Nedugo potom dobili smo poziv iz Makedonije, od naših kolega iz MOZZARTA, koji su nam dali odgovor ne da može, nego da je naš igrač iz Kičeva prethodnog vikenda već „prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igricu“ i na JEDNOM tiketu uspešno gađao 32 para!

To je ujedno i dobitni tiket s najviše parova ikada pogođenih u MOZZARTU!

Maestro je igrao samo fudbalske mečeve, konačne ishode, duple šanse i jednom UG 2+. Kvote su mu išle od 1,04 (dupla šansa 1X na Partizan - Javor), a zanimljivo je da je najveća bila 2,15 (kec na Hetafe - Las Palmas), i da je upravo ona možda i najlakše došla, pošto je domaćin slavio sa 4:0.

Pogledajte tiket na kojem je nedostajao jedan gol za sedam i po miliona dinara!

Tiket je uplatio prošle subote u 09.32, i sada možete da vidite kako mu se isplatilo što je poranio. Naime, ovaj „mađioničar“ je na tiketu imao 17 parova sa kvotom 1,30 i većom, i samim tim je ostvario pravo na MOZZART bonus, ali umesto da mu se, uzimajući u obzir skalu bonusa, dobitak poveća za 50%, povećan je za 55% jer je svaki dan od 09.00 do 11.00 i od 21.00 do 23.00 „na snazi“ HAPPY HOUR koji dodatno podiže bonuse! (Pravila za MOZZART bonus koja važe u Makedoniji)

Inače, na tiket je uplaćeno 20 makedonskih denara (oko 40 dinara), kvota je iznosila 6.786, i na kraju je isplaćeno 189.332 denara (oko 370.000 dinara, iliti oko 3.000 evra).

Svaka čast!

Pratite MOZZART i na Vajberu
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.