Zatvoreno privremeno prihvatilište za beskućnike u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 15:54

Zatvoreno privremeno prihvatilište za beskućnike u Subotici

Nakon 12 dana rada, 22. januara u 14 časova, zatvoreno je privremeno prihvatilište za beskućnike sa teritorije grada Subotice u Gajevoj ulici broj 50, saopštio je Ilija Đukanović, član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite i zdravstva.

Centar za socijalni rad Grada Subotice obavestio je lokalnu samoupravu da su se stekli svi uslovi da Privremeno prihvatilište prestane sa radom.

Prihvatilište ostaje u potpunosti opremljeno u narednom zimskom periodu i ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stručne službe Centra za socijalni rad tako procene, ponovo će biti stavljeno u upotrebu, navodi se u saopštenju za medije.

Prihvatilište za beskućnike, za čiji rad u ovoj godini je Grad Subotica u budžetu namenio 500.000 dinara, otvoreno je 11. januara, a od tada do 22. januara, uslugu urgentnog privremenog smeštaja koristilo je šest lica sa teritorije grada Subotice.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.