Zaplena cigareta u Subotici

Izvor: Press, 15.Avg.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena cigareta u Subotici

Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Subotici, njihovi pripadnici su u automobilu kojim je upravljao Beograđanin, pronašli 8.690 kutija cigareta "Pall Mall" sa makedonskim akciznim markicama, za koje nije imao dokaz o poreklu.

Policija će protiv njega, kako je saopšteno, podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene trgovine.



Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplena cigareta u Subotici

Izvor: Akter, 15.Avg.2014

Subotička policija zaplenila je kod jednog Beograđanina više hiljada paklica cigareta za koje nije imao dokaz o poreklu..Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Subotici, njihovi pripadnici su u automobilu kojim je upravljao Beograđanin, pronašli 8.690 kutija cigareta "Pall Mall" sa makedonskim...

Nastavak na Akter...

Uhapšen zbog pedofilije

Izvor: B92, 15.Avg.2014

Policija je uhapsila I. M. (56) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje...PU Smederevo saopštila je da je I.M. osumnjičen da je u više navrata, u proteklih nekoliko meseci, ovo krivično delo izvršio nad desetogodišnjom devojčicom, tako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.