Zaplena alkoholnih pića i cigareta u Beogradu; roba krijumčarena iz Kine FOTO

Izvor: B92, 16.Maj.2022, 17:25

Zaplena alkoholnih pića i cigareta u Beogradu; roba krijumčarena iz Kine FOTO

Beograd -- Carinici su prilikom kontrole jednog javnog carinskog skladišta u Beogradu, u jednom od kontejnera, među prijavljenom, pronašli i krijumčarenu akciznu robu.

Radi se o luksuznim žestokim alkoholnim pićima i cigaretama.

Pomenuta krijumčarena pića i cigarete pronađeni su prilikom kontrole kontejnera kojim su iz Kine, preko luke Rijeka, dopremljeni mašine, alati, električni aparati, delovi za skele i drugi građevinski i elektromaterijal za uvoznika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Subotici.

Privremeno je zadržano 36 flaša luksuzno upakovanih, originalnih alkoholnih pića kineskog porekla, sa udelom alkohola između 49% i 53%.

Među prijavljenom robom pronađeno je i 200 paklica cigareta kineske robne marke ''Huanghelou'', u takođe luksuznoj ambalaži.

Kako je reč o nepoznatim robnim markama pića i cigareta i procena vrednosti će biti obavljena naknadno, a otkrivena akcizna roba će biti zadržana do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv odgovornih pred nadležnim sudom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.