Zakoni o medijima do kraja godine

Izvor: Press, 30.Sep.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakoni o medijima do kraja godine

"Još nije precizirano hoće li se Zakon o javnom informisanju naći u skupštinskoj proceduri zajedno sa Zakonom o elektronskim medijima i Zakonom o javnim servisima, ali je bitno da se naši propisi o medijima usaglase sa evropskom regulativom” izjavila je Predićeva za Radio Suboticu.

Što se tiče ideje o privatizaciji medija, odnosno izlasku države iz vlasništva do kraja 2014. godine, državna sekretarka je rekla da su to opcije koje su zadržane u Nacrtu Zakona o javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << informisanju.

"Jedno od rešenja je da se zaposlenima u medijima kojima sledi privatizacija ponudi 70 procenata akcija pod povoljnim uslovima, kako bi se javnim preduzećima u informisanju obezbedile garancije za opstanak” rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Medijski zakoni do kraja godine

Izvor: Akter, 30.Sep.2013

Državna sekretarka u Ministarstvu kulture i informisanja Gordana Predić izjavila je da se usvajanje medijskih zakona očekuje do kraja ove godine i istakla da je važno da se propisi o medijima usaglase sa evropskom regulativom

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.