Zaklana zbog neuzvraćene ljubavi?!

Izvor: Press, 11.Okt.2010, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaklana zbog neuzvraćene ljubavi?!

Policija identifikovala mladića koji je osumnjičen da je ubio Milicu Barašin (17) iz Subotice zbog ljubomore. Očekuje se hapšenje monstruma koji je nesrećnoj devojci skoro odrubio glavu
Milica Barašin (17), učenica iz Subotice, brutalno je ubijena zbog ljubomore! Kako Press saznaje, policija je identifikovala mladića koji se sumnjiči da je zaklao Milicu zbog neuzvraćene ljubavi i očekuje se njegovo hapšenje.

Milica Barašin >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nađena je mrtva sa prerezanim vratom u četvrtak uveče, 50 metara od svoje kuće u naselju Zorka na periferiji Subotice. Policija je privela i saslušala nekoliko desetina osoba, među kojima je i Miličin bivši momak. Posle detaljne istrage, zasad je osumnjičen jedan mladić kojem je policija na tragu.
Osumnjičeni znao Milicu
- Zasad postoji samo sumnja da je ovaj momak ubio Milicu Barašin. On je poznavao Milicu i prema našim informacijama, bio je zaljubljen u nju. Međutim, ona nije želela vezu sa njim. Osumnjičeni je uporno pokušavao da se zbliži sa Milicom, ali je ona to odbijala. On je identifikovan i očekujemo njegovo hapšenje - kaže za Press izvor blizak istrazi i dodaje da se zasad ne zna da li taj mladić ima veze sa osobom koja je u poslednje vreme pratila Milicu.
- Majka i baka ubijene devojke rekle su nam da je nepoznati muškarac u crnim kolima često pratio Milicu. Ona se baki nedavno požalila da ju je taj muškarac povukao za ruku i zapretio joj i da je ona uspela da se otrgne i pobegne.
Naš sagovornik iz istrage kaže da na osnovu dosadašnjih rezultata istrage Miličin bivši momak nema veze sa zločinom.
- Milica je imala četiri godine starijeg momka, ali je nedavno raskinula sa njim. Međutim, on je posle saslušanja pušten - rekao je naš izvor.

On objašnjava da je u četvrtak Milica otišla kod drugarice i da je uveče nameravala da izađe sa njom u grad.
- Bile su u solarijumu, a potom je Milica još neko vreme provela kod drugarice. Rastale su se oko 20.30 časova uz dogovor da će posle večere izaći zajedno u grad. Milica je krenula kući putem kojim je uvek išla. Sa slušalicama u ušima i uz muziku žurila je da stigne kući pre majke Svetlane da je ne bi zabrinula. Pedeset metara od njene kuće, nesrećnu devojku sačekao je ubica, koji joj je nožem skoro odsekao glavu - kaže sagovornik Pressa.
Subotičani u strahu
Svirepost kojom je ubijena među Subotičanima je izazvala strah i paniku.
- Niko više nije siguran u gradu dok se ubica ne uhvati. Roditelji brinu za svoju decu koja se po mraku vraćaju iz škole, sačekuju ih i izbegavaju izlaske po mraku - kažu Subotičani i dodaju:
- Sve ovo podseća nas na devedesete kada je Marinko Magda sa svojom bandom ubijao čitave porodice po Subotici. Građani se ponovo panično zaključavaju u kuće!
I danas mnogi na pomen Milenka Magde zadrhte, jer pre nego što je pao policiji u ruke ubio je 14 ljudi, a među njima i nekoliko žena i dece. Sećaju se Subotičani i Josipa Vujića, zvanog Sikirica, koji je nedavno nakon odslužene kazne od 15 godina u mađarskom zatvoru isporučen Srbiji i nalazi se u subotičkom Okružnom zatvoru. Osuđen je na smrt, ali je u međuvremenu kod nas ukinuta smrtna kazna pa on čeka ponavljanje sudskog procesa. I on je sredinom devedesetih godina iza sebe ostavio devet leševa. Većini je „presudio" sekirom zbog čeka je i dobio naziv Joso sikirica.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.