Za Adrianu Čortan Novi Sad je Nju Nau (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Adrianu Čortan Novi Sad je "Nju Nau" (VIDEO)

Voditeljka TV "Avala", Adriana Čortan, juriša na titulu "Mis lapsus", jer njen "prevod" imena grada Novog Sada na "Nju Nau" u intervjuu s inostranom gošćom, za kratko vreme je postao hit na Internetu.

Naime, kada je bivša Joksimovićeva devojka upitala sagovornicu da li joj je ovo prvi put da posećuje Novi Sad i Suboticu... promenila je ime "srpskoj Atini", ali ne i Subotici, srećom...

Gošća je očigledno nije ukapirala, ali je sa osmehom odgovorila: "Da, da..." Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << snimak je odmah završio na "Jutjubu", a jedan od komentara je bio: "Ne daj Bože da riba ide u Sremski Karlovac, ova bi prevela Srem's Dick Hunter!"

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

- To je interna zafrkancija koju godinama koristimo, bukvalno preveden Novi Sad - "New Now", kao i gomila drugih izraza koje u šali koristimo. Meni se to u emisiji omaklo. Šta da radim, vidim da je klip postao popularan. Nisam to namerno htela, pogotovo ne sa gošćom koja govori engleski, nisam ni bila svesna - objasnila je za Puls Andrijana.

Grupa "Palp" na festivalu "Egzit" (VIDEO)

Grupa "Palp" na festivalu "Egzit" (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.