ZAVIRITE U DOM ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Rastureni kreveti i stvari pobacane po celom stanu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 08:53

ZAVIRITE U DOM ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Rastureni kreveti i stvari pobacane po celom stanu! (VIDEO)

Baš je vredna.

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić uživa sa svojom decom i izabranikom a sada je odlučila da pokaže svima gde živi.

Ona je na društvenoj mreži Instagram postavila niz objava na kojima vidimo kako joj izgleda dom, u kom živi sa partnerom Pecom, kao i sinom Jovanom i ćerkom Magdalenom.

Aleksandra je pored svog doma pokazala i koliko je vredna pa je video nazvala pre i posle sređivanja stana, a mnoge je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenadilo što je odlučila da postavi i slike na kojima vidimo rasturen krevet, te stvari koje su na sve strane.

Šta je to sve Subotićeva sada podelila na Instagramu pogledajte u nastavku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.