ZAGNOJIO MI SE REZ! Sandra Subotić moli PRODUKCIJU ZA POMOĆ! Isplivao NECENZURISAN VIDEO bežanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 20:37

"ZAGNOJIO MI SE REZ!" Sandra Subotić moli PRODUKCIJU ZA POMOĆ! Isplivao NECENZURISAN VIDEO bežanja

Obratila se produkciji uživo u programu!

Sandra Subotić je sinoć imala, kako je rekla napad panike, jer joj se, po njenim rečima zagnojio rez.

Podsetimo Subotićeva je pred ulazak u "Zadrugu" rekla da je imala operaciju nosa i grudi, te se sad to iskomplikovalo.

Ona je sinoć na početku emisije "Pitanja novinara" pokušala da se obrati produkciji, ali kako nije bila u kadru, tačnije kamera je snimala prozvanu Viktoriju Mitrović, tako niko nje mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čuje, jer joj je bubica bila utišana:

- Ja bih pre svega zamolila produkciju da me izvede na razgovor. Imam napade panike, zagnojio mi se rez - rekla je Sandra, ali je niko nije čuo jer je novinarka prozvala Viktoriju, te je Sandra opet pokušala neuspešno.

Potom je usledio haos jer je Subotićeva mislila da je prdukcija ignoriše, pa je pokušala da pobegne iz "Zadruge", ali s obzirom da se posle pojavila u emisiji i rekla da je sve u redu, te da je njen problem rešen, sigurni smo da oj je ukazana pomoć-

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.