Webiz i u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Webiz i u Subotici

Subotica će u novembru biti domaćin trodnevnog edukativnog programa na temu poslovne primene interneta.

Webiz program poslovne edukacije nastao je pod istoimenim brendom, u čijoj organizaciji se već dve godine zaredom održava jedna od najuspešnijih IT konferencija u Srbiji, koja okuplja veliki broj stručnjaka u toj oblasti.

Projekt menadžer programa edukacije Vladimir Kovač rekao je za RTV da će istaknuti predavači i ovaj put uvesti slušaoce Webiz edukacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u svet digitalnih komunikacija i online prisustva, planiranja i pravljenja strategija online nastupa, ali i komuniciranja putem digitalnih kanala.

"Naglasio bih predavanja Miroslava Varge i Damira Podhorskog, hrvatskih predavača iz Osijeka, koji važe za najbolje stručnjake za Guglove servise poput Google AdWords-a i Google Analytics-a, o čemu će upravo i pričati na svojim predavanjima. Kvalitetu programa predavanja dodatno će doprineti predavanja predstavnika nekih od najvećih srpskih kompanija, Hemofarma, Viktorija grupe, kao i Delta holdinga", najavio je Kovač.

Kako je objasnio, obuka je namenjena privrednicima iz Subotice i okoline, ali i onima iz drugih gradova Srbije i regiona.

Kovač je istakao i da je to prilika za sve one čiji dosadašnji napori na internetu nisu dali značajne rezultate, odnosno za one koji ne znaju odakle da krenu sa internet promocijom.

"Na internetu postoji mnogo mogućnosti za promociju biznisa i za pribavljanje novih kupaca i klijenata. Brojne firme, svetske ali i domaće, već odavno beleže znatna povećanja prodaje zahvaljujući internetu", istakao je Kovač.

Webiz program poslovne edukacije održaće se od 7. do 9. novembra u subotičkom hotelu Galerija.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.