Vukić: Dosadile im naše titule

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukić: Dosadile im naše titule

Taman što odmakne Nemanja Tomić, stigne ga Zvonimir Vukić! U internom obračunu dvojice najefikasnijih Partizanovih fudbalera za status prvog klupskog strelca (obojica postigli po deset golova) stradala je – Vojvodina.
Mlađi je zapalio fitilj, stariji dovršio upotrebu pirotehnike, taman da se posle vatrometa pogodaka u mreži Novosađana nad Topčiderskim brdom (opet) ukažu zvezdice šampionskog sjaja.
- Osam bodova viška na isto toliko kola pre kraja je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prednost, međutim, daleko od toga da smo u derbiju završili posao. Tek ako pobedimo u Subotici napravićemo ključni korak ka petoj uzastopnoj tituli. Meč sa Spartakom je za nas utakmica sezone - smatra Zvonimir Vukić, dvostruki strelac, čijim je ulaskom na teren igra crno-belih dobila glavu i rep.
Druga ligaška pobeda nad „lalama” pamtiće se po preokretu u režiji iskusnog veziste i gromoglasnoj pritužbi gostiju na odluke sudije Danila Grujića.
- Ne vidim šta je sporno. Pošto smo četiri godine uzastopno prvaci, a na putu smo ka petoj kruni, verovatno smo mnogima dosadili. Svi hoće da nas sklone sa prvog mesta, a naša ekipa i dalje ubedljivo vodi. Uvek će biti polemisanja, ali nećemo valjda svaki put da se hvatamo da li je neko zakinut za aut ili korner. Čemu to vodi?
Početkom prolećne sezone Albert Nađ se požalio da se protiv crno-belih vodi hajka, sličan prizvuk imaju i Vukićeve reči, samo što je ostalo nejasno na šta misle dvojica nekadašnjih kapitena Parnog valjka.
- Znam zbog čega su svi upereni protiv nas, ali ne mogu o tome javno da pričam. Svima je jasno šta je po sredi, međutim, bolje da prećutim i ostanem diplomata.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vukić: Dosadile im naše titule

Izvor: Utakmica.rs, 05.Apr.2012

Taman što odmakne Nemanja Tomić, stigne ga Zvonimir Vukić! U internom obračunu dvojice najefikasnijih Partizanovih fudbalera za status prvog klupskog strelca (obojica postigli po deset golova) stradala je – Vojvodina. Mlađi je zapalio fitilj, stariji...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.