Izvor: RTS, 02.Dec.2020, 10:39

Voz naleteo na automobil kod Bajmoka, poginula žena

Na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka, jutros oko 8 časova putnički voz naleteo na "golf 7" kikindskih registarskih oznaka i tom prilikom poginula je S. U. (31) iz Kikinde, koja je vozila automobil, potvrđeno je RTS-u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Voz se kretao iz pravca Subotice prema Somboru, dok je nesrećna žena koja je upravljala vozilom dolazila iz pravca Sombora.

Posle sudara, putnički voz je pedesetak metara gurao automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre nego što se zaustavio.
Pružni prelaz je obezbeđen rampama i signalizacijom, a u trenutku uviđaja je konstatovano da su rampe bile podignute. 
Istraga treba da utvrdi da li je mašinovođa imao signalizaciju da postoji problem sa rampama, odnosno da li treba da uspori na pružnom prelazu. 
U saopštenju "Infrastruktura železnica Srbije" se navodi da je železnički saobraćaj na tom delu pruge u prekidu i da će Železnička komisija za vanredne događaje utvrditi uzroke ove nesreće.
"Infrastruktura železnice Srbije" i "Srbija voz" izražavaju najdublje saučešće porodici nastradale osobe.
 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.