Vojvodina 021 deklasirala košarkašice Spartaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2022, 00:27

Vojvodina 021 deklasirala košarkašice Spartaka

Vojvodina 021 deklasirala je na svom terenu gošće iz Subotice rezultatom 98:66. Nakon prve četvrtine domaće igračice su male prednost od 4 poena razlike, ali su u narednom periodu, pre svega dobrom igrom plejmejkera Lene Radulović, uspele da slome otpor protivnika.

54:34 bio je rezultat sa kojim se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu pitanje pobednika se ni u jednom trenutku nije dovelo u pitanje, Vojvodina je rutinski privela utakmicu kraju pre svega dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šutem sa distance ali i dobrom odbranom.

Najefikasnija u redovima domaćih bila je Amerikanka MekNil sa 27 ubačenih koševa, dok su dvocifrene takođe bile Radulović, Tompson i Selaković.

U ekipi Spartaka kojoj je ovo 5. poraz za redom, najistaknutija bila je Rogan Šanae sa 21 ubačenim košem.

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Duge, dok je pred Vojvodinom gradski derbi sa Novosadskom ŽKA.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarkašice Vojvodine ubedljive protiv Spartaka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Dec.2022

NOVI SAD – Vojvodina 021 upisala je novi trijumf u domaćem prvenstvu, ovaj put su savladane košarkašice Spartaka rezultatom 98:66. U prvoj četvrtini meč je bio u egalu, ali su već u drugoj deonici uspeli da slome otpor gostiju i postignu 34 poena. Na odmor se otišlo pri rezultatu 54:34 za Novosađanke....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.