Vladimir Tomović pretučen zbog...

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Tomović pretučen zbog...

Crnogorac Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz rijaliti šoua "Zadruga" zbog fizičkog nastrtaja na učesnicu ovog rijalitija Aleksandru Subotić.

Tomovića su, navodno, zbog udarca koji je od njega dobila Aleksandra pretukal dva mladića.

On se, navodno, po povratku u Crnu Goru neometano kretao Barom, sve dok ga jedno veče nisu presrela dva momka.

- Vlada je bio sa prijateljima u kafiću i oko ponoći krenuo je kući. U jednosmernoj, uskoj, slabo osvetljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ulici, sačekali su ga dvojica muškaraca, koji su nasrnuli na njega, išutirali ga, a kako se branio, jedan mu je zabio pesnicu u oko. Rekli su mu: - Kada voliš da nokautiraš žene, evo da vidiš kako je kada tebe neko nokautira - navodi izvor Pulsa i nastavlja:

- Srećom povrede nisu bile strašne, malo je bio ugruvan i masnica na oku je delovala jezivo, ali je već za nekoliko dana izbledela - ističe izvor i dodaje da Tomović slučaj nije hteo da prijavi policiji.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.