Vidić i Oven zdravili sokom od jabuke FOTO

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić i Oven zdravili "sokom od jabuke" FOTO

Nemanja Vidić, kapiten Mančester Junajteda, dao je sebi malo oduška, sasvim zasluženo, posle ovajanja 19. klupske titule.

Premijer: Nemanja kapitenski do 19. titule! VIDEO

Premijer: Nemanja bolji od Baneta za titulu VIDEO

Ludovanje u Dortmundu: Klop zasenio Subotića VIDEO i FOTO

Da li je Subotić malo (više) popio? VIDEO

Srpski reprezentativac je, proslavljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trofej nakon remija u Blekburnu, otišao u jedan noćni klub, gde je u društvu klupskih saigrača ostao do kasno. Žurka je bila na nivou kluba kao što je Mančester Junajted - svetska, a Vidić je pokazao da je žestok i kada je u pitanju piće.

Ništa od ovoga ne bismo saznali da Nemanjin kolega iz odbrane Rio Ferdinand nije okačio fotografije na svom Tviter profilu. Inače, na slici pored našeg reprezentativca je Majkl Oven, napadač "crvenih đavola".

Međutim, najekstremniji u slavlju je bio Vejn Runi koji je istetovirao na grudima broj 19, aludirajući na rekordnu titulu u engleskom šampionatu. Tu fotografiju možete videti OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evra: Bez Ronalda i Tevesa tim

Izvor: B92, 16.Maj.2011

Bek Mančester junajted Patris Evra istakao je timski duh i pobednički mentalitet kao ključne u osvanjanju 19. titule i plasmanu u finale LŠ...30-godišnji Francuz takođe je istakao da Junajted više liči na tim otkako su ekipu napustili Kristijano Ronaldo i Karlos Teves..."Kada je Ronaldo bio ovde...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.