Valjevo: Bivši inspektori osuđeni zbog prodaje heroina

Izvor: BKTV News, 17.Maj.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Bivši inspektori osuđeni zbog prodaje heroina

Bivši inspektori kriminalistike iz Valjeva Dejan Subotić (40) i Milan Ćulafić (36) osuđeni su danas u Višem sudu na na osam, odnosno sedam i po godina zatvora zbog primanja mita, neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

U prvostepenoj presudi stoji da su njih dvojica u maju 2013. godine jednom kriminalcu za 12.000 evra prodali kilogram heroina, koji je u policijskoj akciji prethodno zaplenjen od dilera iz Kragujevca, prenose "Večernje novosti".

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />Krivično veće Višeg suda u Valjevu, kojim je predsedavala sudija Jasmina Terzić, utvrdilo je i da su Dejan Subotić, nekadašnji šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta, i Milan Ćulafić, bivši inspektor u toj službi, u 2012. i 2013. godini u više navrata zahtevali i primali od 100 do 200 evra nedeljno od istog kriminalca, da bi mu otkrivali poverljive informacije o akcijama usmerenim prema njemu i pružali mu zaštitu od drugih policijskih službenika.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.