VOZAČ IZGOREO U AUTOMOBILU! Zastrašujući detalji užasne nesreće kod Subotice, vatra progutala oba vozila! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 21:01

VOZAČ IZGOREO U AUTOMOBILU! Zastrašujući detalji užasne nesreće kod Subotice, vatra progutala oba vozila! (FOTO/VIDEO)

Vozač putničkog vozila poginuo je u sudaru sa kamionom na putu Subotica - Bajmok

Nesreća se dogodila oko 17 sati kod benzinske pumpe kod koje se nalazi isključenje za Tavankut kada su se frontalno sudarili putnički automobil i kamion sa prikolicom.

Kako se saznaje, jedna osoba je poginula, vozač putničkog vozila iz Sombora, dok je vozač kamiona zadobio lakše telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nalazi se u bolnici.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema nezvaničnim informacijama kamion-šleper, registarskih oznaka Hrvatske, je delimično prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u putnički automobil somborskih registracija koji se kretao svojom trakom, a nedugo po snažnom udaru automobil se zapalio.

Vatra je zahvatila i teretno vozilo nakon čega se formirala buktinja i gusti crni oblak dima koji se video kilometrima.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Požar se vrlo brzo proširio na oba vozila, plamen je nekontrolisano kuljao. Nažalost vozač u putničkom vozilu nije uspeo da preživi, izgoreo je u automobilu. Više vozila vatrogasaca-spasilaca i hitne pomoći vrlo brzo je stiglo na mesto teške nezgode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.