Izvor: Radio 021, 19.Okt.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pojavio se snimak pljačke banke u centru Subotice

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pljačke banke Poštanske štedionice u Subotici.

Banka u centru tog grada opljačkana je u sredu, 16. oktobra, nešto pre 9 časova, tako što su napadnuti radnici transporta novca, ispred same banke i ukradena vreća sa, kako se nezvanično saznaje, oko milion evra.

Portal subotica.com navodi da još nije zvanično potvrđeno o kojoj sumi se radi.

Na snimku se vidi kako iz parkiranog vozila, preko puta banke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Poštanske štedionice, izlazi krupniji muškarac, pod maskom, prska suzavcem jednog zaposlenog firme koja je obavljala transport novca, zatim nasrće na drugog i takođe ga prska suzavcem. Prvi radnik obezbeđenja dotrčava, uzima kesu sa novcem i utrčava u banku. Pljačkaš kreće za njim, posle nekoliko sekundi izlazi sa plenom, ulazi u vozilo i beži.

Subotička policija apelovala je na sve građane koji su bili svedoci pljačke, odnosno poseduju neke informacije koje bi mogle biti korisne u daljoj istrazi, da se jave lično u zgradu Policijske uprave ili pozovu 192.

Autor: subotica.com

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.