VANREDNO UBACIVANJE: Stiže BOMBA - otkriveno IME! Večeras najpompezniji ULAZAK posle Subotićke

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO UBACIVANJE: Stiže BOMBA - otkriveno IME! Večeras najpompezniji ULAZAK posle Subotićke

Sprema se šou.

Produkcija rijalitija "Zadruga" je rešila da napravi novi zaplet na šimanovačkom imanju i za kraj ove nedelje je rešila da organizuje vanredno ubacivanje.

Spekulacije o tome su potvrđene u današnjem izdanju emisije "Premijera - vikend specijal" na televiziji "Pink". Voditelj Ognjen Nestorović najavio je da će večeras u "Zadruzi 2" biti ubacivanje i to po svemu sudeći ne jedne, već dve osobe.

Pompezna najava sluti da će ovo biti najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubacivanje u ovoj sezoni posle povratka Aleksandre Subotić, a pogotovo jer se po svemu sudeći radi o novom povratku. Da je reč o Miljani Kulić, Ognjen je naslutio tako što je izgovorio "rrrrr" kako to radi popularna Nišlijka.

Da li se vraća sa verenikom Lazarom Čolićom Zolom i da li stiže i beba Željko na staro mesto i odvojeni apartman u okviru šimanovačkog imanja, ostaje nam da vidimo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.