Univerzijada: Delfini 3/3, deklasirana Kanada

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Univerzijada: Delfini 3/3, deklasirana Kanada

Vaterpolisti Srbije slavili su u trećem kolu Grupe C na Univerzijadi u Tajvanu, pošto su bili bolji od Kanade 28:2 i na taj način sa sve tri pobede obezbedili plasman u četvrtfinale.

Kao što se i očekivalo pobeda Srbije nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Prva četvrtina dobijena je 6:0, druga 8:0, treća 7:0 i tek u četvrtoj Kanađani su postigli prve golove, ali i taj period dobili su Delfini 7:2.

Najefikasniji je bio Radomir Drašović sa pet golova, a po četiri su postigli Gavril Subotić i Đorđe Lazić. Četvrtfinale je na programu u petak, a Srbija još čeka protivnika.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.