Umesto u Zvezdu otišao u Portugal

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto u Zvezdu otišao u Portugal

Štoper Spartaka iz Subotice Nemanja Ćalasan karijeru nastavlja u inostranstvu.

Nemanja Ćalasan napustio je Suboticu i karijeru će nastaviti u inostranstvu. Uprkos tome što se Crvena zvezda raspitivala o njemu, odabrao je da napusti Superligu Srbije.

Ćalasan, koji ima 22 godine, potpisao je ugovor sa portugalskim superligašem Šavezom na tri godine.

Štoperu, rodom iz Subotice, koji je ponikao u Spartaku, a igrao i za Bačku, to će biti prvi inostrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << angažman.

Ćalasan, koji je nastupao i za mladu selekciju Srbije, u novoj ekipi zadužio je dres sa brojem 40, koji je nosio i u Spartaku, a društvo će mu praviti Nikola Maraš, nekadašnji fudbaler Rada, koji je pre godinu i po dana stigao u Šavez.

Šavez se trenutno bori za opstanak u elitnoj ligi Portugala, jer zauzima poslednje mesto na tabeli sa svega dve pobede u 16 utakmica.

Pre Ćalasana ekipu Spartaka tokom zimske pauze napustio je i Bojan Čečarić, koji je potpisao za poljsku Krakoviju, dok je Luka Cucin iz Partizana stigao u Suboticu na šestomesečnu pozajmicu.

O Grupo Desportivo de Chaves e a respetiva SAD informam que o jogador Nemanja Calasan será Valente Transmontano nas próximas 3 épocas e meia. O defesa central, de 22 anos, é internacional sérvio e estava ao serviço do Spartak Subotica, da Sérvia. Desejamos a Calasan as maiores felicidades pessoais e profissionais ao serviço do nosso Clube. Chaves, 12 de janeiro de 2019 A Direção do Clube e a Adminstração da SAD

A post shared by Grupo Desportivo de Chaves (@grupo_desportivo_chaves) on Jan 12, 2019 at 9:42am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.