Novi oružani sukob na Makovoj sedmici u Subotici, troje povređenih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2023, 17:03

Novi oružani sukob na Makovoj sedmici u Subotici, troje povređenih

Načelnik Severnobačkog okruga Bojan Šoralov izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) 17. juna da je subotička policija privela dve osobe nakon oružang sukoba krijumčarskih grupa u šumi u Makovoj sedmici, u Subotici. U tom incidentu povređene su tri osobe. Šoralov je istakao da će policija u narednom periodu obezbeđivati sva pogranična naselja koja se nalaze u blizini mađarske granice. On je potvrdio da je u pucnjavi ranjeno tri lica koja su prevežena u bolnicu u Suboticu i da su na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno dvoje učesnika oružanog sukoba u Subotici

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2023

Načelnik Severnobačkog okruga Bojan Šoralov izjavio je da je subotička policija uhapsila dve osobe koje su učestvovale u današnjem oružanom sukobu krijumčarskih grupa u šumi u Makovoj sedmici u Subotici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.