Uhapšene ubice vaterpoliste u Subotici

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 10:28

Uhapšene ubice vaterpoliste u Subotici

Policija nedeljama intenzivno traga za napadačima koji su u noći između 14. i 15. oktobra usmrtili mladog sportistu.

Pripadnici MUP noćas su locirali i uhapsili ubice vaterpoliste na području šireg reona Subotice.

Podsetimo, mladić je ubijen na jednoj benzinskoj pumpi, a nakon verbalnog sukoba između njega i njegovog brata sa jedne strane i napadača sa druge, došlo je do tuče, a zatim i pucnjave u kojoj je stradao.

- Postoji snimak sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurnosnih kamera na kom se jasno vidi da je došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna, ali ni svedoci ne mogu da budu sigurni da li je razlog za tuču, a onda i pucnjavu bila ta rasprava vezana za njegovog mlađeg brata ili neraščišćeni računi od ranije između njega i napadača - naveo je ranije izvor upoznat sa slučajem.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.