Uhapšena tri maloletnika u Subotici: Sumnjiče se da su otimali novac i kidali lančiće sa žena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena tri maloletnika u Subotici: Sumnjiče se da su otimali novac i kidali lančiće sa žena!

Dečaci su sprovedeni na dalje ispitivanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su trojicu maloletnika od 17 i 16 godina, zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela.

Pročitajte i:

Sumnja se da su oni u utorak, sa leđa prišli muškarcu na ulici, gurnuli ga na zemlju i uz upotrebu sile oteli mu novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Kasnije su, kako se sumnja, na isti način drugoj ženi na ulici strgli zlatni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lanac sa vrata.

Takođe, istog dana ženi koja se kretala biciklom pokušali su da strgnu srebrni lanac sa vrata, ali su odustali kada im je ona pružila otpor.

Policija je saopštila, da su dvojica sedamnaestogodišnjaka, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudskim rešenjem određen im je pritvor do 30 dana, dok je šesnaestogodišnji mladić, u pratnji radnika Centra za socijalni rad sproveden na izdržavanje kazne zatvora u Vaspitno- popravni dom u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.