Uhapšen zbog droge i oružja

Izvor: RTS, 31.Mar.2010, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog droge i oružja

Željko Cvetković iz Beograda uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u proizvodnji i stavljanju u promet opojnih droga kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Subotička policija je u saradnji sa Višim tužilaštvom u tom gradu uhapsila Željka Cvetkovića (37) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

U saopštenju MUP-a Srbije navedeno je da su Cvetkovića u nastavku akcije "Morava" uhapsili policijski službenici MUP-a, Policijske uprave u Subotici, u saradnji sa Višim tužilaštvom u tom gradu i da je u toj akciji oduzet 1,5 kilogram opojne droge skank.

Ta droga je pronađena u automobilu marke "Dodž" u vlasništvu osumnjičenog Cvetkovića, a pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu pronađen je pištolj marke "glok", tri ručne bombe, 450 komada metaka različitog kalibra i dva paketa eksploziva ukupne težine kilogram.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.