Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Avg.2014, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubici Tijane Jurić određen pritvor

Osumnjičenom za ubistvo Tijane Jurić iz Subotice Draganu Đuriću određen je pritvor do 30 dana, prenosi RTS.

Sudija Višeg suda u Subotici odredio pritvor Draganu Đuriću, nakon čega je smešten u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici. Đurić je prethodno saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Dan pre ubistva, Tijana se vratila sa mora. U društvu je krenula kući ali se setila da je zaboravila da vrati pozajmljenu duksericu.

Sedam minuta je bila sama. U tih sedam minuta kolima je naišao Dragan Đurić koji ju je ubio. Dvanaest dana kasnije on je uhapšen.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubici Tijane Jurić određen pritvor

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2014

BEOGRAD - Draganu Đuriću, osumnjičenom za ubistvo djevojčice Tijane Jurić, određen je pritvor do 30 dana i on je prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici - javio je RTS...Sudija Višeg suda u Subotici sinoć je odredio pritvor Đuriću, koji je na surov način prije 12 dana...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ubici Tijane Jurić određen pritvor

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Avg.2014

Osumnjičenom za ubistvo Tijane Jurić iz Subotice Draganu Đuriću određen je pritvor do 30 dana, prenosi RTS. Sudija Višeg suda u Subotici odredio pritvor Draganu Đuriću, nakon čega je smješten u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici. Đurić je prethodno saslušan u Višem javnom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.