Izvor: Pančevac-online.com, 01.Sep.2023, 08:19

VUČIĆ U OŠ SVETISLAV GOLUBOVIĆ MITRALJETA Predsednik poručio prvacima: Budite vredni i odlični đaci

Predsednik Aleksandar Vučić obilazi nadograđenu i renoviranu zgradu OŠ „Svetislav Golubović Mitraljeta“ u Batajnici. Predsednik je upitao decu da li im još nešto nedostaje, a mališani su se našalili da im je potrebna klima u svakoj učionici, akvarijum, ali i bazen. Predsednik je naglasio da mogu dobiti akvarijum ako budu vodili računa o ribicama, ali […] The post UŽIVO VUČIĆ U OŠ SVETISLAV GOLUBOVIĆ MITRALJETA: Povodom početka školske godine predsednik u obilasku renovirane škole appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vučić povodom početka školske godine u OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta": Morate da budete vredni da biste mogli da budete sve što poželite

Izvor: Blic, 01.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas nadograđenu i renoviranu zgradu OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici. Poželeo je učenicima srećan početak nove školske godine i da budu vredni, da nauče mnogo i da postanetu ozbiljni, odgovorni i pošteni ljudi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.