UOČI STARTA SUPER LIGE: Radonjić izneo očekivanja, govorio o Joviću, Laziću i TEMPERATURI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOČI STARTA SUPER LIGE: Radonjić izneo očekivanja, govorio o Joviću, Laziću i TEMPERATURI (FOTO)

Crveno-beli u petak igraju protiv Spartaka u Subotici od 19 časova.

Posle ponovnog osvajanja šampionske titule u ABA ligi, što je bio primarni cilj, crveno-beli su imali kratku pauzu, a sada se okreću Super ligi, koja startuje u petak. Crvena zvezda gostuje u Subotici, od 19 časova odmreiće snage sa Spartakom,  jednim od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela domaćeg šampionata. Trener tima sa Malog Kelemgdana ne računa na Stefana Jovića, koji se oporavlja od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede leđa, kao ni na Branka Lazića koji ima problema sa povredom ramena još od finala Kupa Srbije u Nišu.

KSS DOBIO ODGOVOR IZ KOLORADA: Da li Denver BRANI Jokiću da igra za SRBIJU (FOTO)

MALERIMA NIKAD KRAJA: Partizan bez jednog od najboljih na startu Superlige! (FOTO)

- Krećemo u novo poglavlje, a otvaramo ga 66. utakmicom u sezoni. Osvojili smo Kup, odbranili ABA tron i završili takmičenje u Evroligi. Imamo svoje želje, posle svega što smo prošli, biće teško, ne zato što ovo ne shvatamo ozbiljno, već zbog okolnosti u kojima se nalazimo. Želja mi je da tokom Super lige budemo što bolji, a najbolji, na kraju, kada se bude odlučivalo. Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita - rekao je Dejan Radonjić, na promociji starta Super lige u Kući košarke.

Strateg crveno-belih se osvrnuo i na zdravstveno stanje u ekipi:

- Stefan Jović ovog četvrtka kreće u Nemačku na kontrolu, Lazić neće igrati u petak, a nekoliko igrača je pod visokom temperaturom, tako da ću na dan utakmice znati sa kime raspoložem.

Krilo Zvezde Marko Simonović je dodao:

ZASENIO SVE: Pogledajte kakvo je PRIZNANJE dobio Bogdan Bogdanović (FOTO)

- Nakon osvojene ABA lige, iskoristili smo nekoliko dana da se osvežimo i odmorimo od vrlo napornog perioda u kome smo imali mnogo jakih i važnih utakmica u kratkom roku. Spremamo se za početak Super lige i utakmici u Subotici pristupamo ozbiljno, jer je vrlo važno da dobro otvorimo domaći šampionat, u kojem branimo titulu.

Sve mečeve Super lige prenosiće na svojim kanalima TV „Arenasport". Već u utorak na programu je prvi Zvezdin duel sa Partizanom u domaćem prvenstvu, pa sledi meč sa ekipom FMP u Železniku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.