Izvor: Blic, 09.Maj.2023, 16:44

U Subotici obeležen Dan pobede nad fašizmom

Polaganjem venaca na Spomenik žrtvama fašizma, na Trgu žrtava fašizma, i Spomen-kompleks palim crvenoarmejcima na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi, u Subotici je danas obeležen Dan pobede nad fašizmom, 9. maj. U ime građana Subotice, lokalne samouprave i SUBNOR-a grada Subotice venac na Spomenik žrtvama fašizma položila je delegacija koju je predvodio gradonačelnik Stevan Bakić, u ime Vlade Republike Srbije i Severnobačkog upravnog okruga delegacija koju je predvodio Bojan Šoralov, načelnik Okruga, a u ime ambasade Ruske Federacije u Beogradu delegacija koju je predvodio Dmitrij Moskovkin, član Privrednog saveta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Subotici obeležen Dan pobede nad fašizmom

Izvor: Danas, 09.Maj.2023

Polaganjem venaca na Spomenik žrtvama fašizma na istoimenom Trgu i Spomen-kompleks palim crvenoarmejcima na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi, u Subotici je obeležen 9. maj, Dan pobede nad fašizmom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.