Izvor: Danas, 11.Maj.2023, 13:38

U Subotici i na Paliću u petak smanjen pritisak u vodovodnoj mreži, mogući i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Vodovod i kanalizacija” saopštilo je da će zbog radova na Vodozahvatu 2 u petak, 12. maja, u periodu od 9.30 do 11 časova doći do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži i mogućnosti prekida u vodosnabdevanju potrošača u Subotici i na Paliću.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Sutra smanjen pritisak, a moguć i prekid vodosnabdevanja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023

SUBOTICA – Zbog radova na vodozahvatu 2, sutra od 9 i 30 do 11 časova će doći do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži i mogućnosti prekida u vodosnabdevanju potrošača u Subotici i na Paliću, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija”. Takođe, iz nadležnog preduzeća najavljuju radove...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Menjaju se linije gradskog prevoza – ukidaju se stajališta

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 11:27

Zbog radova na redovnom održavanju kolovoza u Ulici Stevana Filipovića, na delu od Ulice Lole Ribara do pružnog prelaza, koje će izvoditi JKP "Beograd put", u periodu od petka 12. maja od 8:30 časova do 24. maja, menja se režim rada linija JGP-a.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.