U OVOM IZDANJU ispraća decu: Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić zbog PROMENE izgleda ponovo na meti komentara

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 17:12

U OVOM IZDANJU ispraća decu: Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić zbog PROMENE izgleda ponovo na meti komentara

Kamere su zabeležile sve.

Bivša učesnica rijalitija i starleta Aleksandra Subotić se posle završetka emitovanja rijalitija nije toliko pojavljivala u javnosti. Uprkos tome ne krije da je radila na svom izgledu i da su je posete hirurzima dovele do savršenstva.

Pošto se preselila za Novi Sad, za sebe je odabrala život van velikog grada, ali javnost je nastavila da je prati.

Starleta u Novom Sadu živi sa svojim izabranikom, Predragom Pecom Raspopovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i decom. Promena u njenom izgledu je vidljiva, čak i sa velikih razdaljina, i tako nije uspela da promakne ekipi novinara i kamerama. Kamere su uspele da zabeleže Aleksandrinu pojavu bez šminke.

Primećena je na izlazu iz svog luksuznog stana na putu do restorana gde se našla sa Predragom. Potom je odvela decu u igraonicu, i nastavila da uživa sa Pecom u restoranu.

Bonus video:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.