Trojke u Subotici

Izvor: RTS, 26.Dec.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojke u Subotici

U subotičkoj bolnici danas su rođene trojke - dve devojčice i dečak. Žužana i Roland Tancoš iz Subotice postali su roditelji Aliz, Fani i Teodora. Majka i bebe su dobro.
U subotičkoj bolnici Žužana Tancoš danas je na svet donela dve devojčice i dečaka: Aliz, Fani i Teodora.

Bebe su dobro i nalaze se u inkubatorima, dok je majka u stabilnom stanju na intenzivnoj nezi subotičke bolnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />„Prvo je rođeno muško 2450 grama i 45 centimetara, druga je devojčica 1950 grama 42 centimetara i treća devojčica 2180 grama i 44 centimetra i bebe su u stabilnom stanju, kao i majka u normalnom postoperativnom toku za ovakav porođaj carskim rezom”, kaže primarijus dr Aleksandar Radulović, upravnik Službe za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice u Subotici.
Prema informacijama iz Službe za ginekologiju i akušerstvo, trojke su u subotičkoj bolnici poslednji put došle na svet pre šest godina. 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.