Tri koncerta grupe Minstrel

Izvor: Blic, 05.Jun.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri koncerta grupe "Minstrel"

Novosadsko-beogradska rok grupa "Minstrel" održaće u narednom periodu tri povratnička koncerta, i to u Subotici (subota, 5. jun), Novom Sadu (12. jun) i Beogradu (19. jun). Grupa "Minstrel"

Grupa "Minstrel" postoji od 1991. godine, kada je snimila živi album u novosadskom Studiju M, a dosad su objavili ploče "Neosetljivosti" (1996), "Laude" (2001) i "Iskre" (2008).

Postavu grupe čine Jovan Petrović (bubnjevi), Marko Trbović (vokal, gitara), Miroslav Hristodulo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (gitara) i Marko Artuković (bas).

U Subotici će Minstrel svirati u Klubu "Mladost" (Harambašićeva 4), početak koncerta je najavljen za 21:30h, a ulaznica košta 200 dinara.

U Novom Sadu će svirati u klubu CK 13 (Vojvode Bojovića 13, 21.30h) kao predgrupa bendu Lutke, a karta će koštati 250 dinara.

Beogradskoj publici "Minstrel" će se predstaviti u Kulturnom centru "Grad" u okviru programa "Malo letnje brijanje" (nastupaju redom "Minstrel", "Cockroaches", "Xanax", "Sopot").


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.