Tri gola u poslednjih 8 minuta meča za pobedu Spartaka nad Radnikom

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri gola u poslednjih 8 minuta meča za pobedu Spartaka nad Radnikom

Sve do 82. minuta utakmice na Gradskom stadionu u Subotici Radnik je gubio sa 1:0 i održavao nadu da može da izvuče makar remi u 17. kolu Superlige, koje je igrao protiv Spartaka. Međutim, u poslednjih 8 minuta Vojvođani su postigli dva gola, pa ni utešni pogodak Surduličana u nadoknadi vremena nije ugrozio trijumf domaćina, rezultatom 3:1.

Utakmicu je otvorio pogodak Lazara Tufegdžića u 18. minutu. Usledilo je dugotrajno zatišje, treneri oba tima su pokušavali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << izmenama da unesu živost u svoje redove, a strateg gostiju Simo Krunić je već do 77. minuta iskoristio sve tri izmene.

A onda je od 82. minuta nastupila prava goleada na stadionu na severu Srbije. Otvorio ju je Nemanja Obradović, a 8 minuta kasnije u strelce se upisao i Stefan Denković koji je odveo svoj Spartak na nenadoknadivih 3:0.

Utešni pogadak za goste i konačnih 3:1 postavio je Milan Makarić u 2. minutu sudijske nadoknade.

Surduličani su, uprkos porazu, zadržali svoju 13. poziciju na tabeli.

Ovom utakmicom kompletirano je 17. kolo Superlige, a u narednom će Radnik dočekati Čukarički, trenutno trećeplasirani tim najjačeg domaćeg prvenstva.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.