Trening u Subotici: Dodaj, dodaj... Pazi helikopter?!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trening u Subotici: Dodaj, dodaj... Pazi helikopter?!

Nije lako fudbalerima Spartaka da se koncetrišuna taktičke zamisli trenera

Nezvan gost na Gradskom stadionu u Subotici. U jeku napornih treninga na pomoćnim terenima podno istočne tribine na travnjak na kojem su u to vreme radile mlađe selekcije Spartaka sleteo je – helikopter? U isto vreme nešto dalje trenirali su i prvotimci subotičkog superligaša, ali su naravno svi morali da na trenutak prekinu sa radom.

I nije ovo prvi put da na travnjak ispred Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stadiona sleću helikopteri. Nedavno je na sličan način i premijer Aleksandar Vučić posetio grad u Bačkoj. Ali, tada su ljudi iz kluba bili na vreme obavešteni pa su mogli da pomere termin. Ovaj put su svi u Spartaku bili iznenađeni.

Možda je, ipak, neko od nadležnih organa trebalo da upozori ljude iz Spartaka? Ipak su na pomoćnim terenima Gradskog stadiona trenirala i deca. Prekide danas sigurno nisu uvežbavali. Bilo bi to previše rizično.

(FOTO: Instagram/fcspartaksubotica)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.